1
PREMIUM PLUS

Shitës në Pompën e Derivateve (2), Shitëse në Market (2)

Ruaj
Alfa Trade
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Për të qenë të suksesshëm ne kemi nevoj për njërzitë më të mirë, të cilët duan sfidat dhe punën. Edhe ti mund të jesh një prej tyre. Jepi mundësi vetës qe të jeni pjesë e jona. Alfa Trade ofron një ambient modern dhe social pune për një të ardhme profesionale të suksesshme.                                             

KONKURS PUNËSIMI

Alfa Trade shpall konkurs për 4 pozita te lira

Lokacioni: Prishtinë, Rruga M 2, Veternik.

Pozitat:

 • Shitës në pompën e derivateve - dy pozita
 • Shitëse në market - dy pozita (femra)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jetë i shkathët,
 • Të jetë i motivuar për punë.
 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Të ketë aftësi të kuptojë nevojën dhe kërkesat e klientit
 • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve
 • Respektimi i rregullave në punë.

Ne ofrojmë:

 • Ambienti i punës dhe kushtet shumë te mira në vendin e punës,
 • Një shujt ushqimi në ditë,
 • Orari 8 Ore punë në ditë ose sipas marveshjes
 • Pagë shumë më të mirë se pagat konkuruese në treg,
 • Sigurimin dhe te gjitha kontributet te paguara nga kompania.

* Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: alfaglobe.ks@gmail.com

Afati për aplikim është deri me daten: 15.07.2024

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet