1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PIERRE CARDIN - CACHAREL, brende të njohura franceze të veshjeve për meshkuj, duke ju falenderuar të gjithë ekipit, bashkëpunetorëve dhe klienteve po vazhdon zgjerimin dhe për plotësimin e vendeve të punës në qendrën tregtare Prishtina Mall, shpall konkurs për poziten:

 • Asistent/e e menaxherit

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Të prezantojë dhe shes produktet e kompanisë klientëve të rinj dhe atyre ekzistues.
 • Të arrijë objektivat mujore të përcaktuara nga kompania
 • Të zbatojë politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanisë.
 • Të sigurojë mbarëvajtjen / auditojë proceset e faturimit, stoqeve, apo proceseve të tjera që i caktohen nga menaxhmenti.
 • Të pergatisë raporte mbi aktivitetet dhe shitjet e realizuara
 • Të identifikojë dhe zgjidhë në kohë shqetësimet e klientëve.

 Kushtet:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (Diploma Univeritare është avantazh);
 • Njohuri shumë të mira të paketës Windows Office Package (Word, Excel, Power Point)
 • Minimumi 2 vjet experiencë në shitje.
 • Etikë të lartë profesionale dhe orientim drejtë shërbimit ndaj klientit;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup
 • Të jetë e motivuar, e besueshme dhe me deshirë për të punuar;
 • Të zotërojë mirë gjuhën Angleze

Orari i punës 6 orë, Pagë bazë + Bonuse

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat në përmes butonit 'Apliko këtu" ose në email adresën Flamur.shabani@prestigef.com), deri me 05.08.2024.

Ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Administratë
Skadon 05/08/24 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet