1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për Punë/ depoist 

LB GROUP SH.P.K. është lidere në kosovë në fushën e tregtimit të lëndëve të para për pasticeri, furra buke , dhe në fushën e sektorit te paketimit.

LB GROUP SH.P.K. është prodhuesi më i sukseshëm i paketimit në Kosovë me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letrës dhe kartonit , duke bërë prodhimin e gotave të kartonit dhe ambalazhe për industrinë ushqimore në bazë të organizimit për efikasitet ne punë teknologji te avancuar ,orientim të sinqertë ka blerësi janë arritur suksese shumë të larta dhe të qëndrushem.

LB Group po kërkon njerëz të talentuar për punë në pozitën shitëse:

Vendi i punes: Prishtine-Lipjan

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Ngarkim/shkarkim i mallit
  • Pranimi,ndarja dhe dergimi i porosive,
  • Organizimi i stoqeve

Kualifikimet e kërkuara:

  • Shkolla e mesme
  • Fleksibilitet dhe aftësi për të punuar nën presion,
  • Patent shofer i kategorise B

Procedura e aplikimit:

Të interesuarit për të marrë këtë pozitë dërgoni CV-në tuaj në

E-mail: luljetabajraktari@lbgroup-ks.net

Afati për apikim është deri më datë 31 korrik 2024.Kandidatët e përzgjedhur për konsulta të mëtutjeshëm do të kontaktohen për intervistë.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 31/07/24 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet