1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Aris Lift hap konkurs për:

  • Mirembajtës i Objekteve
  • Serviser për Ashensorë
  • Mjeshtër Monter të Ashensorëve

Detyrat dhe përgjegjësitë për Mirëmbajtëse:

  • Të ketë përvojë të punës së paku 1 vit 
  • Të bëjë mirëmbajtjen e objekteve kolektive

Detyrat dhe përgjegjësitë për Serviser dhe Mjeshtër:

  • Të ketë përvojë të punës minimum 3 vite

Çka ofrohet:

  • Pagë në bazë të marrëveshjes
  • Kontratë 1 vjeqare
  • Orari i punës prej orës 08:00 - 17:00
  • E shtune, e Diele (Pushim)

Kandidatët e interesuar për punë mund të aplikojnë në numrin e telefonit  +38344343330 email: arislift@hotmail.com

Lokacioni: Fushe Kosove

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 03/08/24 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet