1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune

Digital Corner është shkollë e Teknologjisë Informative me seli në Prishtinë

Si rezultat i procesit te zgjerimit, jemi në kërkim të plotësimit të pozitës:

  • Trajner/e

Personi i pranuar do të trajnohet rreth planprogramit dhe teknikave të mësimit në shkollën tonë

Orari: Do të ofrohet Full Time (sipas aranzhimit të grupeve).

Lokacioni: Prishtinë

Kriteret për pranim

  •  Të ketë njohuri në programim
  • Të ketë dëshirë dhe aftësi të punojë me grupmosha të reja
  • Aftësi të shpejtë të mësimit
  • Aftësi organizative
  • Njohuri të gjuhën angleze
  • Preferohet të ketë diplomë Bachelor në fushat teknologjike

Si të aplikoni?
Ju lutem dërgojeni CV-në tuaj përmes butonit 'Apliko Këtu apo në email aderesen digitalcornerks@gmail.com me titull (subject) ‘aplikimi për trajner’.

Çdo formë tjetër e aplikimit nuk do të merret parasysh.

Afati i fundit për aplikim: 3 gusht 2024

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 03/08/24 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet