1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

LC WAIKIKI 

Pozita të lira:

  • Asistent i Shitjes
  • Arkatar
  • Staf i Depos

Bëhuni pjesë e ekipës tonë, duke dërguar CV apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri, Nr Telefoni, Pozita dhe
QYTETI) në email adresat përkatëse, apo edhe direkt në pikat tona.

  • Fushë Kosovë,(zona industriale përball Lesna),
    pristina.fushekosova@lcwaikiki.com,
  • Prizren, (Galeria Shopping Mall), prizren.kosovo@lcwaikiki.com,
  • Pejë, (Peja Retail Park), peja.retailpark@Lcwaikiki.com,
  • Gjakovë, (Nertili Shopping Mall), gjakova.nertili@Lcwaikiki.com,
  • Podujevë,(Magjistralja Prishtinë – Podujevë), podujeva.mall@lcwaikiki.com,

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 02/08/24 (14 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet