1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

www.postman-ks.com

Ekipa e Postman po rritet! đźš—

Postman hap konkurs pune për: Korrier dhe Grumbullues i Porosive në gjithë Kosovën

Pozita: GRUMBULLUES I POROSIVE

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Mbledhja e porosive nga klientët duke siguruar që të marrin informacionin e nevojshëm për çdo porosi.
  • Verifikimi i saktësisë dhe plotësisë së të dhënave të porosive për të parandaluar gabime dhe konfuzion.
  • Komunikimi dhe bashkëpunimi me departamentet tjera të kompanisë për të siguruar që porositë të përpunohen në mënyrë efikase dhe në kohë.
  • Organizimi i dërgesave dhe sigurimi që porositë të dërgohen në mënyrë të sigurt dhe në kohën e parashikuar.
  • Kordinimi i kohes dhe pershtatjes gjate intervalit te grumbullimit te porosive.

Kualifikimet:

  • Përvojë pune në fushën e shërbimeve postare është një avantazh.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.
  • Patent shofer me Kategori B (e obliguar)

Bëhuni pjesë e ekipit tonë duke aplikuar përmes e-mailit:

️ hr@postman-ks.com

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 02/08/24 (14 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet