1

Zyrtar/e i/e Kujdesit ndaj Klientit (Prishtinë, Prizren, Mitrovicë)

Ruaj
Postman
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

www.postman-ks.com

Ekipa e Postman po rritet! 

Postman hap konkurs pune për: 

Pozita: ZYRETAR/E I/E KUJDESIT NDAJ KLIENTIT

 

 • Prishtinë
 • Prizren
 • Mitrovicë

 

 

 

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Ofrimi i mbështetjes së shpejtë dhe cilësore për klientët përmes telefonit, email-it.
 • Identifikimi dhe zgjidhja e problemeve të klientëve duke përdorur mekanizmat e shërbimeve tona.
 • Sigurimi që të gjitha kërkesat dhe ankesat e klientëve të trajtohen me respekt dhe në kohën e duhur.
 • Bashkëpunimi me ekipe për të zgjidhur çështjet komplekse të klientëve dhe për të siguruar një përvojë të përdoruesit të shkëlqyer.

Kualifikimet:

 • Përvojë pune në fushën e shërbimeve të klientëve është një avantazh.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, në mënyrë të shkruar dhe të folur.
 • Aftësi për të menaxhuar situata të ndërlikuara dhe për të zgjidhur problemet me një qasje kreative dhe efikase.
 • Njohuri bazike kompjutetike.

Bëhuni pjesë e ekipit tonë duke aplikuar përmes e-mailit:

hr@postman-ks.com

Kategoria Mbështetje e Konsumatorëve, Call Center
Skadon 02/08/24 (14 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet