1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

IEAPP-AGU2 ne Prishtine Rr Muharrem Fejza (te Superviva 24h) shpall konkurs per Mesuese te mesimit klasor kl.I-V.

Kushtet dhe kriteret per keto pozita pune:

  • Te kete te perfunduar Fakultetin e Edukimit, shkencat sociale perkujdesje dhe mireqenie per femijeve ose Pedagogji.
  • Te kete aftesi te mira komunikuese me femijet
  • Te jete e pergjegjshme, kreative dhe fleksibile

Preferohet:

  • Te kete se paku nje vit pervoje pune ne edukimin e femijeve

Cka ofrojme ne per koleget tane:

  • Kontratë të punes sipas ligjeve ne fuqi
  • 5 dite pune dhe 2 dite pushim per te gjithe punetoret.
  • Pages e kontributeve pensionale dhe tjera sipas ligjeve ne fuqi
  • Kushte cilesore te punes
  • Mjedis miqesore dhe gjithperfshires.
  • Page konkuruese

Te interesuarat mund te dergojne CV ne email: kopshtiagu-2@hotmail.com, apo te telefonojne ne numrin 045616410.

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 02/08/24 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet