1
PREMIUM

Shitëse në Butik (Albi Mall, Gjilan)

Ruaj
HUGO BOSS
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

hr.fashion@albicenter.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 04/08/24 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet