1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

ITD Prishtinë shpk është në kërkim të një: Asistent/e në Departamentin e Shitjës 

 Kualifikimet :  

 • Diploma universitare në degë të profileve teknike e preferueshme; 
 • Të paktën dy vite eksperiencë pune ; 
 • Aftësi komunikuese, negociuese dhe prezantuese; 
 • Njohuri të gjuhës angleze; 
 • Njohuri te Microsoft Office  

 Detyrat dhe përgjegjësit: 

 • Përgatitjë raportet për shitje dhe stok.  
 • Përgatitë oferta sipas udhëzimeve të përcaktuara nga kompania; 
 • Kryen procesin e faturimit ndaj klientëve. 
 • Bashkëpunon me departamentin e shitjes/produkt menaxherat  
 • Njeh programet aplikative te kompanisë 
 • Ndjekë në mënyrë aktive raportet e furnitorëve  

 Kushtet e ofruara nga kompania: 

 • Orari i punës: e Hënë – e Premte (40 orë në javë)  
 • Pagë konkurruese në treg.  
 • Mundësi për zhvillim profesional.  
 • 20 ditë pushim vjetor në vit dhe të gjitha lejet tjera sipas ligjit të punës. 
 • Sigurim shëndetësor. 
 • Transport të organizuar për punonjësit: Prishtinë-Kompani. 

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në dhe dokumentet tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja ne  adresë e-mail: humanresources@itd-ks.com

Ju lutem e specifikoni pozitën për të cilën aplikoni në subjekt! 

Afati i aplikimit: 30 ditë nga shpallja e konkursit

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 02/08/24 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet