1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SPECIALIST MARKETINGU

Me lokacion në Prishtinë, Kosovë

BAT Kosova është një nga degët brenda Adria Cluster, të lidhura me një strategji unike dhe një mendim të fortë, ku diversiteti renditet si një nga pikat kryesore të organizatës sonë fituese. Ne tregun e Kosovës, ne jemi një ndër ndërmarrjet më të suksesshme në industrinë e duhanit dhe kemi ambicie të lartë për të forcuar pozicionin tonë në treg.

Përgjegjësitë kryesore të Specialistit të Marketing-ut:

 • Arritja e mbulimit të Trade Marketing, frekuenca e vizitës dhe plani i vizitës në pikat e shitjes në mënyrë që të maksimizohet efektiviteti dhe efikasiteti i vizitave në pikat kryesore
 • Të mbulojë aktivitetet B2B me fokus në krijimin e marrëdhënieve me pronarin e dyqaneve me pakicë
 • Realizimi i merchandising-ut bazë (vendosja e materialeve tregtare)
 • Të sigurohet që çmimi është në përputhje me strategjinë e kompanisë
 • Të vizitoj pika të ndryshme të shitjeve në baza ditore dhe të realizoj kontakte të përditshme me klientët
 • Të siguroj mbështetje për forcën e shitjes përmes komunikimit të rregullt dhe të saktë, zgjidhjes së problemeve, këshillave të specializuara dhe tregtisë së drejtë
 • Mbanë informacione të sakta dhe të rëndësishme të pikave të shitjes
 • Përcakton, negocion dhe zbaton programin e Partneritetit me pikat e pavarura të shitjes me cilësinë më të mirë, për të siguruar komunikimin e duhur të brendit
 • Orari i punës është 5 ditë në javë

Kërkohet:

 • Diplomë universitare (opcionale)
 • Përvojë në Marketing ose Promocion (konsiderohet përparësi)
 • Njohja e produktit, brendit dhe implementimi i programit tregtar
 • Zhvillimi dhe mirëmbajtja e marrëdhënieve me klientët, furnitorët e jashtëm dhe partnerët komercialë
 • Aftësi të shitjes
 • Aftësi të komunikimit dhe prezentimit
 • Aftësi për të ndërtuar dhe për të mbajtur marrëdhëniet me tregtarin
 • I/E motivuar dhe mendjehapur
 • Bashkpunues në ekip
 • Të posedojë patent shofer (konsiderohet përparësi)
 • Aftësi kompjuterike - LN, Word, Excel, PP, etj. (konsiderohet përparësi)

Nëse jeni të interesuar për këtë pozitë, ju lutem dërgoni CV-në tuaj në

Rona_aligjiku@bat.com

Sara_berisha@thg-shpk.com

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 01/08/24 (18 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet