1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Nettxio sh.p.k. me adresë në rr. Mark Isaku Nr.76 në Prishtinë hap vende të lira të punës për pozitën

  • Zyrtar për Siguri Fizike (ndërrimi i natës) - 3 vende pune

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Siguron ambientet dhe personelin duke patrulluar pronën, duke monitoruar kamerat/pajisjet e mbikëqyrjes dhe pikat e hyrjes.
  • Detyra shtesë brenda fushës së veprimit siç kërkohen nga punëdhënësi.

Konkursi është i hapur deri më 10.07.2024.
Të interesuarit mund të aplikojnë në hr@nettxio.com ose në numrin +38349677149 (Viber)

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet