1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Allton SHPK shpallë konkurs për pozitën:

  • Mirëmbajtës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Pastrimi i të gjithë hapësires
  • Kontrolli i rregullt i të gjitha hapësirave duke përdorur vetë iniciativë për punët më urgjente
  • Detyra të tjera të deleguara nga menaxhmenti

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë përmes numrit 048-663-666

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 02/08/24 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet