1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“IP-KOS” sh.p.k. me numër unik identifikues: 810834673 me adresë në: Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence), Graqanicë 10000, Republika e Kosovës, me datë: 03/07/2024 shpall:
K O N K U R S PUNE
Operator i/e shitjes ne Pompe
Lokacioni: Obiliç, Prishtinë, Fushë Kosovë, Lipjan, Viti,

Përshkrimi i pozitës per Operator

 • Operator i/e shitjes ne Pompe do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve;
 • Mbravjtjen e punës në pikën shitëse, lëvizjen dhe rendin e klienteve;
 • Të sigurohet që të gjitha hapësirat ku zhvillohet puna të jëtë e pastër;
 • Kryen edhe punë tjera sipas kërkesave të menaxherit të drejtpërdrejtë;

Përshkrimi i pozitës:

 • Arkatar/e në market;

Lokacioni: Podujevë, Obiliç, Prishtinë, Fushë Kosovë, Lipjan, Ferizaj, Viti,

Kushtet e punës

 • Pagë atraktive, sigurim shëndetësor, orari i punës dhe pushimet sipas legjislacionit në fuqi
 • Arkatar/e në market është përgjegjës për mbarëvajtjen e punës në marketin e pikës shitëse;
 • Do të jetë përgjegjës për furnizimin me produkte dhe rregullimin e rafteve;
 • Raportimin e saktë të shitjeve;

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Arkatar/e në market

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme apo të lartë;
 • Përparësi do të kenë kandidatët të cilët kanë përvoje pune;

Mënyra e Aplikimit:
Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë:
Duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm
Apo duke dërguar të dhënat personale (Emri mbiemri, nr kontaktues, datlindja, lokacioni) në pikën më të afërt të IP Petrol:
Në Facebook “IP Petrol” :
Në viber përmes numrit +383 49 933 310:
Për Arkatar/e në market & Operator i/e në shitjes:
https://forms.gle/ZPQ5PGLq4n7pDsd26

Konkursi është i hapur  deri më dt. 03-08-2024

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 03/08/24 (20 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet