1
PREMIUM PLUS

Rrobaqepëse, Kontabilist/e, Asistente për Shitje Online

Ruaj
Craft
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Craft Corp shpk hap konkurs për 15 Rrobaqepëse

Kerkojme rrobaqepse me pervoje pune dhe profesionale ne qepje te rrobave.

 • Duhet te kete njohuri te mire te punes me makine.
 • Te jete e shkathte dhe te bashkepunoj ne çdo moment me koleget e punes.

Orari i punes: e Hene-e Shtune 8:00 deri 4:30. Cdo e dyta e shtune eshte pushim.
Lokacioni: Fushe Kosove.
Paga: 500+buka dhe bonuse tjera

Craft Corp shpk hap konkurs për Kontabilist/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Të jetë i/e aftë në hedhjen e veprimeve financiare në programin kompjuterik të kontabilitetit në kohë dhe me saktësi si: llogaritë e inventarit, klientëve, furnitorëve etj.
 • Te beje Menaxhimin e stokut ne baza ditore.
 • Të kryej deklarimet në kohë reale të shtimit dhe pakësimit të fuqisë puntore.
 • Duhet të ndjekë dhe menaxhojë të gjitha çeshtjet që kanë lidhje në maredhënien me ligjet për sa i përket tatim taksave dhe detyrimeve të tjera financiare.
 • Harton pasqyrat financiare periodike sipas kërkesave të eprorit.
 • Duhet të jetë i azhornuar vazhdimisht me ndryshimet në rregulloret fiananciare dhe legjislacion.
 • Analizon dhe raporton llogaritë kryesore kontabël.

Kualifikimet dhe Aftësitë

 • Të ketë mbaruar Fakultetin Ekonomik .
 • Të ketë eksperiencë pune ne kontabilitet
 • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.
 • Të njohë mirë programet e kontabilitetit në nivelin e kontabilistit si dhe të përdorë programet bazë Office, Outlook etj.
 • Të ketë njohuri shumë të mira rreth dokumentacioneve financiare.

Craft Corp hap konkurs edhe per pune online

Punetore per pune online.

 • Duhet te merret me manaxhimin e kerkesave te klienteve ne rrjete sociale
 • Te marr porosi te reia
 • Te regjistroj porosite ne sistem te postes
 • Duhet te kete njohuri te mira te gjuhes shqipe dhe angleze
 • Paketimin e porosive.
 •  Puna zhvillohet nga zyret e kompanise ne dy ndrrime.

Lokacioni: Fushe Kosove.
Paga: 400€ + buka+ bonuse

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu" apo në viber në numrin +38345246745

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Tekstil, Lëkurë, Industri Veshëmbathjeje
Skadon 01/08/24 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet