1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Rent a Car KING shpallë konkurs për:

 • 1x Agjent/e të zyres
 • 1x Punëtor për pranim / dorëzimin e veturave
 • 2x Punëtor për autolarje

Detyrat:

 • Menaxhimi i kerkesave dhe rezervimeve të klientëve në lidhje me marrjen me qira të automjeteve.
 • Shpjegimi rreth disponueshmërisë së veturave së bashku dhe kostos së rentes.
 • Plotësimi I dokumenteve të nevojshme dhe pranimi I pagesës së klientit.
 • Kontrollimi I rezervimeve në baza ditore dhe përgaditja e veturave për ato rezervime.

Kushtet për aplikim:

 • Të ketë përvojë të mëparshme në një mjedis të drejtuar nga shitjet
 • Të jetë i prezantues/e mirë, i/e afrueshëm dhe miqësor
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, si me telefon ashtu edhe ballë për ballë
 • Të jetë në gjendje të punojë me ndrrime, fundjavë dhe periudha pushimi me një sistem rotacioni
 • Njohja e gjuhës Angleze (e preferueshme)
 • Aftësi për punë ekipore dhe aftësi të mira komunikimi.
 • Të jenë të gatshem të punoni me orar fleksibil.
 • Patent shoferi (B) (për pranues të veturave e domosdoshme)

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre dhe referencat përmes butonit 'Apliko Këtu' ose ne email adresen: rent.autoking@gmail.com apo përmes tel: +383 44 640 640 shenoni poziten qe aplikon.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet