1
PREMIUM PLUS

Kamarier/e, Mirëmbajtës/e, Shef Kuzhine

Ruaj
Hotel AFA
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Për të gjithë ju që jeni duke kërkuar një vend pune me staf të jashtëzakonshëm dhe ambient bashkëkohor. Hotel AFA ofron mundësi punësimi për pozitat si më posht.

  • Shef Kuzhine(kërkohet përvoj pune)
  • Kamarier(nuk kërkohet përvoj pune)
  • Pastruse e dhomave  – (nuk kërkohet përvoj pune)

KËRKESAT

  • Të ketë paraqitje profesionale;
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore
  • Gatishmëri për punë me ndërrime;

ÇKA OFRON HOTEL AFA

  • Ndërmarrje profesionale 
  • Ambient bashkëkohor dhe motivues.
  • Mundësi të përparimit në karrierë.

Të gjithë kandidatët dhe kanditatet që dëshirojn te aplikojn, luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: hr.hotelafa@gmail.com deri më datë , në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

Për cdo informacion ju lutem kontaktoni në emailën hr.hotelafa@gmail.com

 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 01/08/24 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet