1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS PUNE
 
Tasty Pizza  Prishtine   fton të interesuarit të aplikojnë në këtë konkurs.
 
Kamariere x 2
 • Detyrat perfshijne sherbimin e klienteve me profesionalizem dhe kujdes ne cdo detaj
Ndihmese  kuzhiniere x 1
 • Ndihmojne ne pergaditjen e ushqimit dhe mirembajtjen e kuzhines per te siguruar cilesi te larte te ushqimit
Detyrat dhe pergjegjesite :
 • Mirëpritja e musafirëve.
 • Ofrimi i shërbimeve në mënyre efikase dhe të sigurtë të të gjithë porosive.
 • Trajtimi i ankesave dhe kërkesave të klientëve.
 • Ruajtja e standardeve të pastërtisë dhe paraqitja e mirë e zonës së Piceris
 Ne ofrojm keto kushte :
 • 8 orë pune në ditë
 • 5 dite  pune ne jave
 • Pagë të dinjitetshme
 • Ushqime dhe pije 
 • Perparsi kane studentet qe jetojn ne Prishtinë !
Të interesuarit për punë duhet të dërgojnë biografinë CV-në dhe mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:
Në e-mail adress: musliu.naim@hotmail.com
Ose ne numrin +383 49350998
Lokacioni: Prishtine, Rruga Qamil Hoxha 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 31/07/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet