1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
Konkurs i hapur per vene pune ne fabriken e qeseve Kualitet.

Përshkrimi i përgjithshëm i punës:

Pozita e Punës është prerja dhe paketimi i qeseve,të cilat përfshijne qeseve butiku,thase mbeturinave si dhe produkte të tjera të amballazhimit. Ky punonjës do të përgjegjësohet për operimin dhe mbikëqyrjen e makinave, specifikimeve të klientit dhe të punës së dhënë.

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

  • Operimi i makinave prerëse në një mënyrë të sigurt dhe efikase.
  • Përcjellja e procesit të prerjës se qeseve, duke siguruar që të gjitha porosit të jenë të cilësisë së duhur.
  • Kontrollimi i cilësisë dhe ndryshimi i ndonjë pjese te makines nëse është e nevojshme për të siguruar cilësi të lartë të prerjës.

Kualifikimet dhe aftësitë:

  • Eksperiencë e mëparshme në operimin e makinave prerëse dhe shtypëse është një avantazh.
  • Aftësi të mira organizative dhe aftësi për të përcjellë dhe zbatuar instruksionet e punës.
  • Aftësi për të punuar në një ambient të ngarkuar dhe në situata të stresuara.
  • Aftësi të mira të komunikimit dhe bashkëpunimit në një ekip.
  • Përgjegjshmëri dhe kujdes ndaj detajeve të cilësisë.

Orari i punes per puntore kurse 7:00 deri 15:00 

Lokacioni tek Prishtina Mall

Perparesi kan banoret nga Lipjani, Prishtina dhe Fushe Kosova.

Transporti i perfshire nga kompania per banoret e Prishtines.

Mënyra e aplikimit:

Te gjithe te interesuarit ju lutem na kontaktoni ne numrin e telefonit ne viber: +383 44 373 458

Kategoria Prodhim
Skadon 31/07/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet