1
PREMIUM PLUS

Praktikant, Instaler i Sistemeve të Sigurisë

Ruaj
Pro4 SHPK
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Praktikant, Instaler i sistemeve të sigurisë

PRO 4 është kompani e specializuar në shitjen e sistemeve të sigurisë, shërbimet e instalimit dhe mirëmbajtjes, si dhe produkteve të tjera në sektorin e IT.

PRO 4 shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat:

  • PRAKTIKANT (me pagë), me mundësi punësimi, në instalimin e sistemeve të sigurisë. (2)
  • INSTALER i sistemeve të sigurisë (të ketë përvojë pune me sisteme të sigurisë). (1)

Lokacioni:  PRISHTINË

Ne ofrojmë:

  • Ambient dinamik të punës,
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
  • Njohje të teknologjive të ndryshme, dhe
  • Pagë konkurruese.

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në dy emai-a: info@pro4ks.com, pro4.ks@gmail.com apo në zyrat tona,
Adresa: Tahir Zajmi, 64, Prishtinë.

Afati për aplikim deri me datë: 15.07.2023

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Kategoria Sigurim
Skadon 15/07/24 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet