1

Operator i Mbikëqyrjes Elektronike (5)

Ruaj
King Security
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania e sigurimit “KING SECURITY” shpallë konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita: OPERTATORE I MBIKEQYRJES ELEKTRONIKE

Lokacioni: Prishtinë

Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomën e shkollës së mesme
  • Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime 
  • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën:

king-security@hotmail.com

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 25.07.2024,ora 16:00!

Me ju në çdo kohë, KING Security

Kategoria Sigurim
Skadon 25/07/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet