1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Lily's Cafe and Restaurant hapë konkurs për pozitën:

  • Kamarier/e
  • Shankist/e

Kërkesat:

  • Përvojë pune të paktën 5 vite
  • Njohuria e gjuhës angleze është avantazh
  • Të jetë i gatshëm për të prezantuar pjatat dhe pijet
  • I/e motivuar për punë.
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës.

Të gjithë të interesuarit/at të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në email-in info@lilyscafeandrestaurant.com

apo përmes numrave kontaktues 049-280-265 / 048-494-007

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 27/07/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet