1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

GalvaSteel shpall konkurs për pozitën:

 • Saldues

Saldues

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Aftësi të larta organizative
 • Aftësi të saldimit me Tig - Mik
 • Detyra të cilat i delegohen nga menaxheri i prodhimit

Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Aftësi për kryerjen e punës nën presion
 • Përvoja në fushën përkatëse është e obliguar

Ne ofrojmë:

 • Kontratë të punës të rregullt
 • Orari i punës e Hënë - Premte
 • Sigurim Aksidental 24H
 • Pagë konkurruese
 • Pagesë e orës shtesë
 • Paga e 13-të

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: Info@galvacoat-ks.com

NR KONTAKTUES 049100119

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 26/07/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet