1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Blini Fashion House ne Cagllavice - Prishtine tashmë një brend i njohur në të gjithë botën për stilin, punën dhe cilësinë në dizajnimin e fustaneve të nusërisë, fustaneve të mbrëmjeve dhe kostumeve të meshkujve, për plotësimin e nevojave me staf, shpall:

Konkurs pune për pozitat:

 • Asistent/e i/e Marketingut
 • Tre (3) Dizajner/e te Drapingut
 • Njezet (20) Qendistare
 • Pese (5) Rrobaqepese
 • Dy (2) Skicer/e
 • Dy (2) Dizajner/e te modes
 • Nje (1) Mirembajtese

Asistent/e i/e Marketingut

 • Menaxhimi i postimeve.
 • Fotografimi dhe incizimi i produkteve.
 • Studimi i trendeve në rrjetet sociale.
 • Incizimi dhe editimi i thjeshtë i videove të klientëve dhe aktiviteteve gjatë prodhimit të fustaneve.
 • Planifikimi dhe organizimi i sesioneve fotografike.
 • Publikimi dhe editimi i produkteve në website.

Arsimimi:

 • Diplomë e mesme ose universitare në marketing, biznes, komunikim, ose fusha të ngjashme.

Përvoja:

 • Eksperiencë e mëparshme në marketing ose fusha të ngjashme është përparësi, por nuk është e domosdoshme.

Aftësi:

 • Njohuri bazë të rrjeteve sociale dhe platformave të marketingut dixhital.
 • Aftësi të mira komunikimi dhe shkrimi në gjuhën shqipe dhe, preferohet, edhe në gjuhë të huaja.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Teknologji:

 • Njohuri bazë të programeve të dizajnit grafik dhe editimit të videove janë përparësi, por trajnim do të ofrohet.

Aftësi të tjera:

 • Krijueshmëri dhe aftësi për të menduar në mënyrë strategjike.
 • Fleksibilitet dhe aftësi për t’u përshtatur me ndryshimet.
 • Vëmendje ndaj detajeve dhe organizim i mirë.

Atributet Personale:

 • Entuziazëm dhe pasion për marketingun dhe komunikimin.
 • Aftësi për të menaxhuar kohën dhe për të përmbushur afatet.
 • Qasje pozitive dhe aftësi për të zgjidhur problemet në mënyrë efektive.

Draping Dizajner

Pergjegjesite:

 • Krijimi i dizajneve kualitative dhe ne perputhshmeri me kerkesat dhe stilin vizual te kompanise.

Kriteret:

 • Pervoje pune se paku 3 muaj.

Qendistare

Pergjegjesite:

 • Qendisje me dore e kualitetit te larte dhe ne perputhshmeri me kerkesat e kompanise.

Kriteret:

 • Pervoje pune se paku 3 muaj.

Rrobaqepse

Pergjegjesite:

 • Qepje e fustaneve me saktesi dhe kualitet.

Kriteret:

 • Pervoje pune me makine te qepjes se paku 6 muaj.

Skicer/e

Pergjegjesite:

 • Skicim i dizajneve te reja ne perputhshmeri me trendet dhe kerkesat e kompanise.
 • Skicim i modifikimeve te dizajneve te kerkuara nga klientet.

Kriteret:

 • Pervoje pune se paku 3 muaj.

Dizajner/e e Modes

Pergjegjesite:

 • Krijimi i dizajneve te reja ne perputhshmeri me trendet dhe stilin vizual te brendit.
 • Bashkepunim i vazhdueshem me rrobaqepset dhe qendistaret ne sigurim te kualitetit dhe perpikmerise se dizajnit.

Kriteret:

 • Diplome Bachelor ne Dizajnin e Modes (jo obligative) ose trajnim profesional ne Dizajn te Modes.
 • Pervoje pune se paku 6 muaj.

Mirembajtese

Pergjegjesite:

 • Mirembajtja e ambienteve brenda kompanise.
 • Sherbimi i klienteve me pije dhe kafe.

Kriteret:

 • Pervoje pune se paku 3 muaj.

Lokacioni: Caglavice - Prishtine

Benefitet:

 • Ambient pozitiv i punës;
 • Pagë konkurruese duke u bazuar në përvojën dhe aftësitë e aplikuesit/es;
 • Programe të bonuseve dhe shpërblime;
 • Mundësi të mira avancimi brenda kompanisë;
 • Trajnime profesionale.

Nëse jeni të interesuar t’i bashkoheni ekipit tonë, ju lutem dërgoni CV -në duke specifikuar në Subject pozitën e punës për të cilin po aplikoni, në email: hr@bliniofficial.com

Personat të cilat nuk kanë qasje në email, mund të na shkruani vetëm në Viber dhe Whatsapp, në numrin e telefonit +38344465091.

Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet