1
PREMIUM

Kamarier, Ndihmës Kamarier, Ndihmës Kuzhine, Mirëmbajtës

Ruaj
Mero Restaurant
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS PUNE
 
Mero Event i hapur tani me një objekt modern, me kushte shumë moderne dhe bashkëkohore të punës fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë në këtë konkurs, dhe ti bashkangjiten një stafi të mrekullushem.
 
Shpallim konkurs në (këto) pozita:
 
Kamarier
  • Detyrat perfshijne sherbimin e klienteve me profesionalizem dhe kujdes ne cdo detaj
Ndihmës kamarier
  • Asistohen kamarieret kryesore ne sherbimin e ushqimit dhe pijeve per te siguruar nje eksperience te mire per klientet
Ndihmes kuzhine 
  • Ndihmojne ne pergaditjen e ushqimit dhe mirembajtjen e kuzhines per te siguruar cilesi te larte te ushqimit
Mirembajtes
  • Kujdeset per mirembajtjen dhe pastertine e ambientit per te siguruar nje mjedis te kendshem per klientet
Kushtet e aplikimit:
  • Të ketë njohuri rreth fushës së shërbimit dhe hotelerise.
  • Të ketë përvojë pune
Detyrat dhe pergjegjesite :
  • Përpikmeri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klienteve.
  • Aftësi të mira komunikimi me klient
  • Sigurimi i eksperiencave te mrekullueshme per klientet
Të interesuarit për punë duhet të dërgojnë biografinë CV-në dhe mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:
Në e-mail adress: merogroupks@gmail.com
Ose ne numrin +383 46 990 990
Lokacioni: Fushë Kosovë, Rruga e Uglarit

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 26/07/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet