1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Studio Moderna Kosovë Sh.p.k kërkon Call Center agjent/e 

#CALLCENTERNEGJUHËSHQIPE

I përzgjedhur do të jeshë nëse ke:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë punë në sektorin për shërbim ndaj klientit;
 • Aftësi te mira kompjuterike;
 • Vetiniciativë dhe vullnet për të ushtruar detyrën në mënyrë profesionale;
 • I vëmendshëm ndaj detajeve dhe ke aftesi të mira organizative;
 • Natyrë miqesore dhe të pelqen të punosh në ekip;
 • Aftesi të qendrosh i qetë gjatë presionit dhe të veprosh në mënyrë fleksibile.

Cfarë ne ofrojmë:

 • Pagë konkuruese bazuar në aftësitë e juaja komunikative (Page baze + bonuse);
 • Ambient punë të hapur, inspirues dhe garues;
 • Trajnime profesionale në shitje;
 • Zhvillim personal në shitje, menaxhment dhe marketing; 
 • Mundësi për avansim ne karrierë.

Jeni personi i duhur për ekipin tonë?

Dërgoni CV-në callcenter.ks@studiomoderna-sa.com, me titullin ‘’Agjent në Call Center”

Vërejtje: Ne do të marrim në konsideratë vetem aplikacionet e kompletuara dhe do të kontaktojmë vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Për më shumë informata mund të drejtoheni në zyret tona në Studio Moderna Kosovë Sh.p.k,  Rr.Ukshin Hoti, C3/3B, #120, Prishtinë – Kosovë

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 26/07/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet