1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“IP-KOS sh.p.k” me numër unik identifikues 81034673 me adresë në Rrugën “ Rr.
pennsylvania nr. 41, lagja Marigona Residence – Graçanice, shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitës: Mirëmbajtëse
Lokacioni: Lagja: “Marigona Residence” - Graçanicë
Përshkrimi i pozitës: Bënë pastrimin dhe mirëmbajtjen e higjienës brenda objektit të
kompanisë si dhe kryerja e detyrave tjera sipas udhëzimit të mbikëqyrësit
Të interesuarit mundë të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën info@ip-kos.com. apo
në viber +383 49 933 310:
Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të kontaktohen

Konkursi është i hapur deri më dt. 15/07/2024

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 15/07/24 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Graçanicë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet