1

Serviser i Pajisjeve Elektronike (3), Praktikant Serviser (2)

Ruaj
RROTA Smart Electronics
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

RROTA Smart Electronics me seli në Fushë Kosovë, si kompani inovative në fushën e micromobility dhe produkteve smart, për nevoja të kompanisë shpall:

KONKURS PUNE

SERVISER TË PAISJEVE ELEKTRONIKE -  3 POZITA

(Montim / demontim të pjesëve rezervë)

PRAKTIKANT SERVISER – 2 POZITA

Kushtet:

  • Përvoja e punës në servisim të paisjeve elektronike – së paku 1 vit (pranohen edhe aplikimet pa përvojë pune si praktikant ose fillestar në fushën e servisimit)
  • Shkolla e mesme e përfunduar (obligative)
  • Fakulteti nga fusha e Mekatronikës konsiderohet përparësi
  • Njohuri të produkteve të brendit Rrota
  • Njohuri në mekanikë dhe komponente përbërëse të paisjeve elektronike kryesisht nga ato të brendit Rrota (trotinet elektrik, skuter elektrik, bicikleta elektrike etj,)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Pranimin e paisjeve në servis dhe identifikimin e tyre
  • Regjistrimin në sistem dhe evidentimin e prishjeve
  • Ndërrimin e pjesëve sipas urdhëresës së serviserit kryesor
  • Montim/demontim të pjesëve rezerve
  • Ndjekjen e kurseve të ndryshme sipas kërkesës

Për më shumë, Na ndiqni në rrjetet sociale @ rrota  smart electronics

Më shumë info kontakto WhatsApp +38345204208

Aplikimi:

Dërgo CV në hoverboardrrota@gmail.com
Afati i fundit për aplikim: 26.07.2024

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 24/07/24 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet