1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Pozitë për:  Ekonomist/e

Përshkrimi i punës:

Përgjegjësit:

  • Kalkulimi i mallit të blerë, importet, shpenzimet doganore, transporti dhe shpenzimet tjera përcjellëse të perfshira në kalkulim
  • Menaxhimi i stoqeve
  • Përgaditja e dokumentacionit për importe/eksporte
  • Raporton për ecurinë e punëve dhe të barazimit me arkën, bankën dhe raportet tjera të kërkuara nga menaxhmenti,
  • Arkivimi i rregullt i dokumentacionit fizik,
  • Përgjegjësi të tjera që kanë të bëjnë me financat ose administrimin siç kërkohet nga mbikqyrësi I tyre.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë universitare në fushën Financave dhe Ekonomise  ;
  • Përvojë pune në fusha të ngjajshme ;
  • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MS Office
  • Të jetë i paisur me patentë shofer, kategoria B.

Vendi i punës : Milloshevë, Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, Km11 Obiliq.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email adresën info@apetitgroup.com vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kriteret do të kontaktohen.

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 25/07/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet