1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

hr@albicenter.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/07/24 (5 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet