1

Roje i Sigurimit Fizik (15), Operator i Mbikqyrjes Elektronike

Ruaj
International Security
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

15 Roje të Sigurimit Fizik (Sigurim Themelor), 5 Operatorë të mbikqyrjes

Elektronike

International Security është një kompani e sigurimit Fizik dhe Elektronk e licencuar nga Ministria e
Punëve të Brendshme, me bazë në Prishtinë, e cila është e përqendruar në sektorin e sigurisë fizike
dhe monitorimit të alarmave dhe të kamerave.
Vërejtje: Për secilin puntor/e (Guard) Kompania ofron Sigurim Shëndetësor Individual, që të
punësuarit/et në kompaninë tonë të ndihen më të sigurtë dhe më komod në punë dhe në jetën e
tyre.
Si Kompani Inkurajojmë fuqishëm edhe gjininë Femrore që të i bashkohen ekipit tonë.
Gjithashtu ofrojmë Paga konkuruese në treg, me një sistem të mirërregulluar financiar, me pagesa të
plota të kontributeve bazuar në ligjet në fuqi.
Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, INTERNATIONAL
SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi dhe ofrojmë
kontratë për kohë të caktuar si dhe Kontratë afatgjate.

  • 15 Roje të Sigurimit Fizik (Sigurim Themelor)
  • 5 Operatorë të mbikqyrjes elektronike

Lokacioni: Prishtinë, Lipjan, Hajvali etj.
Ofrojmë Avancim në karrierë si dhe kushte të mira të punës. Përparësi kanë personat të cilët janë të
licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe kanë përvoj te punës.
Kualifikimet dhe aftësitë që duhet ti kenë kandidatët/et:

  • Të kenë të përfunduar të paktën shkollimin e mesem
  • Vërtetimin nga gjykta kompetente që nuk është nën hetime.
  • Aftësi të mira komunikuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09:00 - 17:00 në zyret Qëndrore të Kompanisë. Adresa: Rr. "Imzot Nikëprelaj", Ulpianë (afër Fontanës, afër Konvikteve) apo ti dërgoni CV-të përmes e-mail : sigurimiinternational1@gmail.com

Për informata shtesë na kontaktoni:

049/748/481

049/711/252

JU MIREPRESIM !

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet