1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar.

AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Për arsye të rritjes së kompanisë jemi duke kërkuar kandidat të kualifikuar dhe profesional, për pozitat:

LOKACIONI - MAZGIT

 • OPERATOR I QENDRES SE THIRRJEVE
 • TEKNIK (Serviser) i teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve
 • MONTER/TEKNIK i sistemeve të klimatizimit
 • PRAKTIKANT (me pagë të rregullt dhe bonuse), me mundësi punësimi, në servisimin dhe montimin e teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve

Kualifikimet për Operator i qendres se thirrjeve:

 • Te kete te përfunduar shkollimin e mesëm dhe/ose shkollimin e larte;
 • Fleksibil dhe i/e shpejtë në zgjidhjen e problemeve;
 • Te flas rrjedhshëm gjuhën Shqipe, të ketë aftësi në të shkruar;
 • Personat që e njohin gjuhën Angleze kanë përparësi;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Kualifikimet për teknik (serviser i teknikës së bardhë):

 • Të ketë të përfunduar shkollimin në fushën teknike apo ndonjë trajnim relevant;
 • Të ketë eksperiencë pune në fushën e teknikës së bardhë;
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj ne ekip;
 • Të ketë patent shoferin (kategoria B);

Kualifikimet për monter/teknik i sistemeve të klimatizimit:

 • Të ketë të përfunduar shkollimin e mesem;
 • Te ketë eksperiencë pune në montimin dhe servisimin e sistemeve të klimatizimit;
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj në ekip;
 • Të ketë patent shoferin (kategoria B);

Kualifikimet për praktikant:

 • Të ketë të përfunduar shkollimin në fushën teknike apo të ngjajshme;
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj në ekip;
 • Patent shoferin (kategoria B) është përparsi.

Ne ofrojmë:

 • Pagë konkurruese;
 • Sigurim shëndetsor;
 • Transportin nga ana e kompanisë;
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;

Informata shtesë:

 • Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com
 • Afati për aplikim deri me datë: 24.07.2024

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 24/07/24 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet