1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Home Pizza hap konkurs për keto pozita:

  • Kamarier 
  • Delivery 
Lokacioni: Prishtina
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese
  • Të jetë i shkathtë
  • Të ketë aftësi të mira bashkëpunuese
Mënyra e aplikimit:
  • Të interesuarit të lajmerohën në numrin e telefonit: 045 986 094

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 23/07/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet