1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Miscelad ‘oro caffe shpall konkurs për: 
  •  Agjent i shitjes -

Lokacioni Prishtinë 

Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Të prezantoj kompaninë dhe produktet e kafes të cilat ne i ofrojmë;
  • Të themeloj kontrata me klient të rinj;
  • Dërgimi i produkteve tek klientët kontraktues; Kualifikimet: 
  • Përvojë profesionale në shitje;
  • Diplomë e shkollës së mesme;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
  • Patent shofer - kategoria B;
  • T’i respektojë afatet kohore;
Orari i punës: 
08:00 - 16:00 
Pagë fikse + bonuse
Procesi i Aplikimit: 
Të gjithë të interesuarit mund ti dërgojnë CV-të e tyre përmes butonit "Apliko Këtu" apo në email: bytyqiburim@gmail.com ose të kontaktojnë përmes tel: 049 338 448
Konkursi mbetet i hapur nga data 24/06/2024 deri me 10/07/2024

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet