1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lëngjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:  

KONKURS

Për rekrutim të pozitave:

1 Supervizor (tereni Prishtine)

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

 • Të ketë patentë shofer kategori B
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

1 Agjente i shitjes  (tereni Prishtine)

 • Të ketë patentë shofer kategori B
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

3 Shofera  (tereni Prishtine)

 • Të ketë patentë shofer kategori B
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

2 Shofera  (tereni Rafshi I Dukagjinit)

 • Të ketë patentë shofer kategori B
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes
 • Të jetë nga qyteti i Prizrenit

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 10.07.2024, në e-mail adresën: info@jaffachampion.com, apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123

Faleminderit,

‘’Extra Fruit’’shpk

Prishtinë, më datë: 25.06.2024                                                                                                          

                                                                      

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 20/07/24 (6 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet