1
PREMIUM PLUS

Murator (30), Punëtor për Mallter (3) - Belgjikë

Ruaj
Ndërmarrja Ndërtimore Palamar
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ndërmarrja Ndërtimore Palamar po kërkon profesionistë të fushës së ndërtimit në pozitat:

  • Murator (30 vende të lira)
  • Punëtor profesional për mallter (3)

Lokacioni: Belgjikë

Përvoja e punës është obligative

  • Letërnjoftimi dhe pasaporta duhet të jenë të vlefshme
  • Kompania mbështet punëtorin me një shumë në fillimet e tyre
  • Akomodimi dhe veshjet për punë sigurohen nga kompania
  • Cdo 3 muaj bëhet vazhdimi i kontratës
  • Nga momenti i punësimit, punëtori është i obliguar të qëndroj 3 muaj në kompani i punësuar

Orari:

  • 6 ditë të javes apo mundësia për 5 ditë pune
  • 10 orë në ditë
  • Ora paguhet 12EUR neto

Aplikimi bëhet përmes butonit më poshtë apo duke shkruar në WhatsApp në numrin +4917613175503 (jo thirrje)

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 24/07/24 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Jashtë Vendit
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet