1
PREMIUM

Ndihmës Teknik për Makineri në Prodhim / Paketim

Ruaj
AK Distribution
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“AK Distribution” Prishtinë, shpall;

Konkurs për vende të lira pune për këto pozita: 

1.Ndihmës Tekniku për makineri në prodhim / paketim - 2 vende

Orari i plotë.

Përshkrimi i punës:

  • Ndihmon në mirëmbajtjën dhe operimin e linjave.

Nr. kontaktues - tel dhe viber +383 44 950 692

Apo të paraqiteni në zyret tona në Shkabaj rruga për Obiliq.

Kategoria Prodhim
Skadon 23/07/24 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet