1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit me prodhimin e varianteve të ndryshme të produkteve të miellit.

Ne ofrojmë bukë dhe pjekurina të tjera të kualitetit shumë të lartë të cilat janë të certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve më të larta ndërkombëtare.

Me qëllim të zgjerimit të rrjetit të shitjes ne ju ftojmë të gjithë të interesuarit të aplikojnë për pozitën në vijim 

Depoist

Detyrat kryesore:

 • Përgjegjës për përgatitjen dhe verifikimin e mallit për liferim      
 • Ngarkimi i mallit për liferim      
 • Pranimi i mallit nga furnitorët      
 • Furnizimi i brendshëm më lëndë të parë.
 • Klasifikimi i mallit sipas brendeve dhe mirëmbajtja e tij      
 • Kontrollimi i afateve      
 • Detyra tjera ditore të cilat kërkohen nga udhëheqësi i divizionit të Administratës

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme (Universiteti Avantazh)
 • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve
 • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil
 • Patentë të vozitjes, kategori B

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike: career@premiumbakery.net ose kontaktoni në numrin: +38349106400

Vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Konkursi mbetet i hapur nga data 24/06/2024 deri me 24/07/2024.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 22/07/24 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet