1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NJOFTIM KONKURSI PËR PUNË

MFB International D.M.C.C kërkon dy Punëtore Femra për Shërbim për punë në Turqi. Qëndrimi dhe fjetja do të mbulohen nga firma, punëtoret do të punojnë në shtëpi.

Pozicioni: Punëtore Femra për Shërbim

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi gatimi.
  • Njohuri dhe zbatim i rregullave të përgjithshme  të pastrimit
  • Aftësia për të përdorur mjete e pastrimit
  • E disiplinuar dhe e rregullt
  • E përpiktë dhe i besueshëm
  • Punëtore me orarë të plotë.

Si të aplikoni:

  • Dërgoni CV-në dhe një letër motivuese përmes butonit "Apliko Këtu" ose në adresën email: : info@mfbkosova.com

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 23/07/24 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Jashtë Vendit
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet