1
PREMIUM PLUS

Personel i Departamentit të Shitblerjes (Turqi)

Ruaj
MFB International Kosova
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NJOFTIM KONKURSI PËR PUNË

MFB International D.M.C.C kërkon kërkon një Personel për departamentin e Shitblerjes për të punuar në zyrat tona në Turqi me këto kualifikime:

Pozicioni: Personel i departamentit të Shitblerjes

Kualifikimet e kërkuara:

  • Njohje e mirë e leximit, shkrimit dhe dëgjimit në gjuhën angleze.
  • Preferohet njohja e gjuhës turke në nivelin A2.
  • Pakufizime udhëtimi.
  • Aftësi për të përdorur Microsoft Office.
  • Aftësi të larta analitike.
  • Aftësi raportuese dhe prezantuese.

Si të aplikoni:

  • Dërgoni CV-në dhe një letër motivuese përmes butonit "Apliko Këtu" apo në adresën email: info@mfbkosova.com

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/07/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Jashtë Vendit
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet