1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Per plotësimin e vendeve të punës në :

SALLONI I TEPIHAVE “GJINI”

  1. Shitese Asistente – 2 pozita te lira ( Femra )
  2. Shites Asistente – 2 pozita te lira ( Meshkuj )

Kandidatët duhet ti plotësojne këto kushte :

  • Të kenë eksperienc në sektorin e shitjes
  • Të jene komunikativë ,
  • Te kene aftësi në prezantimin e produkteve dhe të jenë në shërbim të shkelqyshëm ndaj konsumatorit.
  • Te jene te gatshem te punojne ne grup.

Përshkrimi i detyrave të punës:

  • Mirëpritja e konsumatorëve;
  • Përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve;
  • Renditja e mallit në lokal, vendosja e çmimeve sipas rregullave;
  • Përgatitja e porosive për klientët e blerjeve online;

1.Perparësi kandidatet me eksperience ne sektorin e shitjes dhe arkes.

Ne ofrojme komoditet per puntoret tane,dhe kujdesemi te krijojme ambient sa me te ngrohte dhe familjar.

CV te dergohet ne email gjini.gjinicarpet@yahoo.com

Konkursi është i hapur nga data deri 24/06/2024 - 10/07/2024

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga Komisioni për pranim NTP GJINI

NTP GJINI

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë kilometri i parë

Tele: 038/606-563

Email: gjini.gjinicarpet@yahoo.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet