1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Conductor me seli në Prishtinë shpallë konkurs për vende të lira të punes në pozitat: 

Elektro Instalues 

Kushtet dhe kualifikimet e nevojshme për aplikim:

  • Edukimi - Shkolla e mesme
  • Kualifikimi - Diploma e shkolles së mesme
  • Përvoja: Përvojë pune së paku 2+ në fushën përkatëse

Menyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu", duke kontaktuar në numrin e telefonit: +383 44 608 776 apo në emailin: conductor_ntsh@hotmail.com

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Inxhinieri
Skadon 23/07/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet