1
PREMIUM

Oficer Patrullues (10), Roje Fizike (20)

Ruaj
Delta Security
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës dhe pagë konkuruese në treg!

Delta Security - Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006, shpall konkurs: 

Pozita: OFICER PATRULLUES - 10 POZITA

             ROJE FIZIKE - 20 POZITA

Vendi i Punës: Prishtinë

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët Oficer Patrullues:

 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
 • Të posedojnë patent shofer, kategoria B dhe shkathtësi të mira për vozitje;
 • Mos të jetë i dënuar apo ndjekur penalisht;
 • Preferohet të posedojnë Licencë valide si Punëtor i Sigurimit Themelor.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët Roje Fizike:

 • Pervojë pune si Roje Fizike (Punëtor i Sigurimit Themelor) apo të ngjashme;
 • Preferohet të posedojnë Licencë valide si Punëtor i Sigurimit Themelor;
 • Mos të jetë të dënuar apo ndjekur penalisht.

Kushtet e punës:

 • Kushte të mira të punës;
 • Kontratë afatgjate;
 • Pagë konkuruese në treg;

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz ose telefon: +38345/713950.

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 24.07.2024, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet