1
PREMIUM

Shofer (Kategoria C), Liferues, Ndihmës Depoist, Serviser për frigorifer, Ndihmës Serviser për frigorifer

Ruaj
Korporata Rugove
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KORPORATA RUGOVE është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove dhe Djathë Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të bëhen pjesë e Korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në Prishtinë. Pozitat e hapura janë:

SHOFER - kat. C

LIFERUES

NDIHMËS DEPOIST

SERVISER PËR FRIGORIFER

NDIHMËS SERVISER PËR FRIGORIFER

DISA NGA PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT KRYESORE:

SHOFER kat. C & LIFERUES 

 • Transporton mallrat e korporatës në territorin e Republikës së Kosovës.
 • Është përgjegjës për mallrat gjatë transportimit të tyre.
 • Në bazë të porosisë dërgon sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar.
 • Vozit automjetet e korporatës si dhe është përgjegjës për automjetet që i drejton. 
 • Mirëmban automjetin si dhe respekton në mënyrë rigoroze Kodin Rrugor.

NDIHMËS DEPOIST

 • Ngarkon mallrat nga kamionët, kombit dhe automjetet tjera për në depo dhe anasjelltas. 
 • Rendit mallrat brenda në depo para dhe pas shkarkimit të tyre.
 • Ndihmon depoistin të drejtojë e organizojë punën në depo.
 • Si dhe bën punë të tjera që lidhen me pozitën e punës.

SERVISER PËR FRIGORIFER

 • Përgjegjës për servisimin e frigoriferëve.
 • Identifikon dëmtimet teknike, prishjet të këtyre pajisjeve dhe bën riparimin e tyre.
 • Ndërmerr masa të nevojshme parandaluese si inspektimi, testimi etj.
 • Ofron përkrahje teknike te klientët për pajisjet e shitura ose të huazuara.
 • Menaxhon evidencat e servisit, fletë-garancioneve dhe stokut të pjesëve rezervë.
 • Si dhe bën punë të tjera sipas nevojës dhe/apo kërkesës së menaxhmentit.

NDIHMËS SERVISER PËR FRIGORIFER

 • Ndihmon udhëheqësin e tij në servisimin e frigoriferëve.
 • Identifikon dëmtimet teknike, prishjet të këtyre pajisjeve dhe bën riparimin e tyre.
 • Ofron përkrahje teknike te klientët për pajisjet e shitura ose të huazuara sipas udhëzimeve të udhëheqësit të tij.
 • Ndihmon udhëheqësin e tij në kryerjen e detyrave tjera të tij ditore.

KUALIFIKIMET DHE KËRKESAT

 • E preferueshme të ketë përvojë pune të mëparshme në pozitat e kërkuar në këtë konkurs.
 • Për pozitën Shofer kat. C, të posedoj patent shofer kategoria C.
 • Për pozitat Liferues, Serviser për frigorifer dhe Ndihmës serviser për frigorifer, të posedoj patent shofer kat. B.
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

ÇKA OFRON KORPORATA RUGOVE

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike.
 • Ambient profesional dhe motivues.
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura.
 • Transport nga qyteti i Prishtinës për në Shkabaj.
 • Sigurim shëndetësor.
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

SI TË APLIKOHET

Të interesuarat/it mund të dërgojnë CV-të e tyre përmes butonit Apliko Këtu ose në e-mail adresën hr@rugove.eu duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë ose të plotësojnë aplikacionin e punës që mund ta merrni në zyrën tonë në Shkabaj.

Afati i fundit për aplikim është data 14 korrik 2024, kurse vetëm kandidatet/ët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 14/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet