1
PREMIUM

Ndihmëse Kuzhiniere (Prishtina Mall, Pejton)

Ruaj
Me Lugë
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MeLugë është restaurant i shërbimit të shpejtë të pjatave tradicionale kosovare. Vetë emri i restaurantit tregon edhe konceptin e menduar të tij, e që është në shërbimin e ushqimit i cili hahet me lugë. Fokus specifik i brendit do të jetë shërbimi i ushqimit të shëndetshëm, i cili është pjesë ditore e çdo tavoline kosovare. 

Me lugë për pikën në PEJTON dhe PRISHTINA MALL është duke kërkuar:

  • Ndihmëse Kuzhiniere

Kualifikimet e kerkuara per keto pozita jane:

  1. Aftesi te shkelqyera komunikimi 
  2. Aftesi ne pune ekipore 
  3. Aftesi organizative 
  4. Pervoja e mehershme ne poziten e njejte eshte e preferueshme. 

Na kontaktoni ne numrin e telefonit: +383 49 990 115 

Ju mirepresim!

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/07/24 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet