1
PREMIUM

Mësues/e i/e Gjuhës Shqipe/Mësues/e Klasor/e, Mësues/e i/e Gjuhës Spanjolle

Ruaj
Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Prishtinës
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Prishtinës - EFIP
Pozita të Lira për Mësimdhënie

DY POZITA:

 1. Mësues(e) i Gjuhës Shqipe/mësues(e) klasor(e)
 2. Mësues(e) i Spanishtës

Shkolla Franceze shpallë konkurs për dy kolegë(e) shumë të motivuar dhe të kualifikuar për t'u
bashkuar me ekipin tonë në Prishtinë.

Çfarë ofron shkolla:

 • Pajisje të shkëlqyera pune
 • Ambient pune bashkëpunues
 • Balancë mes jetës private dhe asaj profesionale
 • Orar pune të favorshëm
 • Paketë kompensimi konkurruese

Përgjegjësitë:

 • Të adaptohet në një mjedis ndërkombëtar në një shkollë shumëgjuhëshe me fëmijë trelingual
 • Të zhvillojë mësime angazhuese dhe dinamike për nxënësit nga klasa 1 deri në 9.
 • Të zhvillojë dhe zbatojë strategji efektive mësimore që përshtaten me nevojat e ndryshme të
  nxënësve.
 • Të krijojë një ambient klasor mbështetës dhe gjithëpërfshirës që inkurajon pjesëmarrjen
  aktive dhe rritjen e nxënësve.
 • Të krijojë dhe administrojë vlerësime për të vlerësuar përparimin e nxënësve dhe të
  përshtatë metodat e mësimdhënies në përputhje me to.
 • Të bashkëpunojë me kolegët për të dizajnuar kurrikulën dhe për të kontribuar në zhvillimin e materialeve mësimore inovativee bazuar në kurikulen,metodologjine dhe standardet franceze

Pozita 1: Mësues(e) i Gjuhës Shqipe/Mësues(e) klasor(e)
Kualifikimet:

 • Diplomë Bachelor në Edukim ose Gjuhë Shqipe.
 • Master është një plus.

Pozita 2: Mësues(e) i Gjuhës Spanjolle

Kualifikimet:

 • Diplomë Bachelor në Gjuhë Spanjolle ose në një fushë të ngjajshme.
 • Niveli B2 i Gjuhës Spanjolle është i detyrueshëm.

Kërkesat e Përbashkëta për të Dy Pozitat:

 • Përvojë e dëshmuar në mësimdhënie për nxënës në nivele të ndryshme, preferohet në një
  ambient akademik.
 • Komandë e fortë e gjuhës shqipe dhe angleze, si me shkrim ashtu edhe me gojë.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonale për të krijuar marrëdhënie efektive me
  nxënësit, prindërit dhe kolegët.
 • Aftësi për të integruar teknologjinë në klasë për të përmirësuar përvojën e të mësuarit.

Udhëzime për Aplikim: Ju lutemi bashkëngjitni CV-në tuaj së bashku me trajnimet dhe
dokumentet mbështetëse përmes butonit 'Apliko Këtu' në platformën KosovaJob.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 20/07/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet