1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pixel Print hap konkurs për vende të lira pune për pozitat:

  1. Mjeshtër për 3D reklama
  2. Mjeshtër për aplikim të foljeve
  3. Ndihmës për 3D reklama
  4. Ndihmës për aplikim të foljeve

Lloji i punësimit: Full Time

Lokacioni: Prishtinë

Orari i punës: Full Time/ 08:00 - 17:00 (pauza nga ora 12:00 - 13:00), e hëne - e premte

Paga:

  • Për mjeshtër me përvojë pune dhe të dëshmuar 800EUR neto
  • Për ndihmës 500EUR neto

Vlenë të përmendet: Punëtorët regjistrohen, deklarohen për tatime, kontribute e të tjera

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në info@pixelprint-ks.com

+38349332300 

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 19/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet