1
PREMIUM PLUS

Supervisor, Promotere për Marktete, Promotore për Bare

Ruaj
AMC Marketing
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PROMOTION@MAC-KS.COM

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 18/07/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet