1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Donika Loci Fashion” Sh.P.K., kompanië në fushën e dizajnit të modes, kërkon persona të kualifikuar për
tu bërë pjesë e stafit të saj në pozitat:

 • Kontabilist/e
 • Rrobaqepëse,
 • Mirëmbajtës/e

1.Kontabilist/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Të jetë i/e aftë në hedhjen e veprimeve financiare në programin kompjuterik të kontabilitetit në kohë dhe me saktësi si: llogaritë e inventarit, klientëve, furnitorëve etj.
 • Të kryej deklarimet në kohë reale të shtimit dhe pakësimit të fuqisë puntore.
 • Duhet të ndjekë dhe menaxhojë të gjitha çeshtjet që kanë lidhje në maredhënien me ligjet për sa i përket tatim taksave dhe detyrimeve të tjera financiare.
 • Harton pasqyrat financiare periodike sipas kërkesave të eprorit.
 • Duhet të jetë i azhornuar vazhdimisht me ndryshimet në rregulloret fiananciare dhe legjislacion.
 • Analizon dhe raporton llogaritë kryesore kontabël.

Kualifikimet dhe Aftësitë

 • Të ketë mbaruar Fakultetin Ekonomik .
 • Të ketë eksperiencë pune ne kontabilitet
 • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.
 • Të njohë mirë programet e kontabilitetit në nivelin e kontabilistit si dhe të përdorë programet bazë Office, Outlook etj.
 • Të ketë njohuri shumë të mira rreth dokumentacioneve financiare.

2.Rrobaqepëse

Detyrat dhe përgjegjësitë per poziten Rrobaqepse:

 • Qepja e fustanave
 • Qepja e rruzave me dorë
 • Duhet te kete njohuri te mire te punes me makine.
 • Te jete e shkathte dhe te bashkpunoj ne çdo moment me koleget e punes.

3. Mirëmbajtës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën pastrimin e objektit dhe apartmenteve;
 • Kujdeset për higjenën;
 • Preferohet përvojë punë relevante.

Mënyra Aplikimit:

Kandidatët të cilët plotësojnë kërkesat e lartëpërmëndura, janë të lutur të dërgojnë CV-në e tyre deri më
datë 01.07.2024 përmes butonit Apliko Këtu ose në adresën e-mail: info@donikaloci.com

+38349969393

Kategoria Tekstil, Lëkurë, Industri Veshëmbathjeje
Skadon 18/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet